5 x kirjoneulevillasukat lapselle

14,90 

Tämä ekirja sisältää 5 eri ohjetta lapsen kirjoneulevillasukkiin. Mallien nimet ovat Siksak, Corazon, Macarons, Lemonillo ja Tuttifrutti.

Jokaista ohjetta on 1 koko, mutta useassa ohjeessa voi neuloa jalkaosuutta pidemmäksi tai lyhyemmäksi lapsen jalan koon mukaan. Ekirjan mallisukat ovat neulottu Novitan 7 veljestä ja muumitalo -langoilla, mutta kokeile rohkeasti neuloa muillakin langoilla, jos juuri samaa lankaa ei ole omassa lankavarastossasi tai käsialasi on tiukempi / erilainen kuin ohjeessa mainittu. Kaksi ohjetta on neulottu Novitan muumitalo -langoilla ja niiden sukkien koot ovat noin 1-2 -vuotiaan lapsen kokoja. Kolme muuta ohjetta on neulottu Novitan 7 veljestä langoilla ja niiden sukkien koot ovat 2-3 (4) -vuotiaan lapsen kokoja.

Kaikissa malleissa on selkeät kirjoneulekaaviot, joita on helppo seurata. Osa malleista on suhteellisen helppoja ja osa hieman vaikeampia. Kaikki mallit soveltuvat mielestäni myös aloittelijoille, ja kuviot ovat suhteellisen toistuvia. Aloittelijan kannattaa kuitenkin kerrata lankadominanssi. Osassa malleissa langanjuoksut voivat olla pidempiä ja tällöin ne kannattaa sitoa noin 2-3 silmukan välein sukan nurjalla puolella.

Toivottavasti viihdyt ensimmäisen e-kirjani parissa ja ekirja tuottaa sinulle neuleiloa ja innostusta!

Koko:Sukat ovat noin 1-3(4) -vuotiaille lapsille, jalan kokoa voi useimmissa malleissa neuloa pidemmäksi lapsen jalan koon mukaan.

Tarvikkeet: 3,5 tai 3,0 mm sukkapuikot (tai käsialan mukaan) ja 1 pohjaväri ja 1-3 kuvioväriä. Mallisukat on neulottu Novita 7 veljestä ja Muumitalo -langoilla (100g=200-225m). Katso muita vastaavia lankoja.

Ohjetiedustelut: lankakerablogi@gmail.com

Ohje on digitaalinen: tilauksen tekemisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen latauslinkin, jonka kautta voit ladata ohjeen pdf-muodossa. Tiedoston avaamiseen tarvitset soveltuvan ohjelmiston (Adobe Acrobat Reader tai muu vastaava).