50 sukanvartta

12,50 

Ihan tavallisten villasukkien tekeminen on neulomista parhaimmillaan: aivot narikkaan, silmukkaa toisen perään ja lopputulos on ihan varmasti mieluisa. Mutta kuka jaksaisi aina tehdä niitä tavallisia sukkia? Maailma on täynnä silmukkayhdistelmiä, mutta miksi ne eivät tule mieleen silloin, kun haluaisi kokeilla jotain vähän erilaista?

50 sukanvartta on kokoelma mallineuleita, jotka sopivat sukanvarteen ja jotka ovat helppo oppia ulkoa. Joukossa on monille tuttuja mallineuleita, kuten helmineule, valepalmikko tai korinpohjaneule, ja niiden lisäksi 47 muuta mallineuletta, joista jokunen lienee sinullekin uusi.

Mallineuleet ovat helppoja tai vähintään helpohkoja – sellaisia helposti lähestyttäviä, ja siksi monissa on vain oikeaa ja nurjaa.  Ja koska nyt puhutaan sukista ja sukanvarsista, hyvin iso osa mallineuleista on jonkinnäköistä joustinta. Näiden lisäksi on myös pitsiä, palmikoita, kirjoneuletta ja nostettuja silmukoita. Kaikki mallineuleet neulotaan suljettuna neuleena.

Tämä e-kirja on sinulle, jos tykkäät neuloa sukkia ja haluat, että neuletyötä on helppo neuloa kierros tai pari, silloin kun sinulla sattuu olemaan hetki aikaa.

E-kirjassa on kuvien lisäksi sekä kaaviot että kirjoitettu ohje (aina kun ne on ollut järkevä tehdä). Suurin osa mallineuleista toistaa 2-6 silmukan sarjaa, joten näitä voi soveltaa eri paksuisille langoille ja erikokoisille sukille.

Huom: e-kirjassa ei ole ohjetta kokonaiseen sukkaan, vaan pelkästään mallineuleiden ohjeita.

E-kirja on digitaalinen: tilauksen tekemisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen latauslinkin, jonka kautta voit ladata e-kirjan pdf-muodossa. Tiedoston avaamiseen tarvitset soveltuvan ohjelmiston (Adobe Acrobat Reader tai muu vastaava).