Lapsen Minni-sukat

3,30 

Minni-sukat ovat lapsen helpohkot kirjoneulesukat, noin kokoa 22/23 ja joissa kirjoneulekuviot muistuttavat Minni (tai Mikki) Hiirtä. Sukkien resoria koristaa palmikkokuvio, mutta se ei kiristä lapsen jalkaa.

Minni-sukat voivat sopia myös aloittelijan projektiksi, mutta jalkaosassa on vähän pidempiä langanjuoksuja, tällöin ne kannattaa sitoa noin 2-3 silmukan välein. Näihin sukkiin voit upottaa myös pienen pieniä jämäkeriä ja tarvitset pohjavärin lisäksi 2 muuta väriä, noin 10-20 g. Jalkaosaa voi neuloa myös ohjetta pidemmäksi lapsen jalan koon mukaan. Jos neulot tiukempaa kirjoneuletta, kun ohjeessa mainittu, kokeile neuloa sukat ohuemmalla langalla esimerkiksi Novita Nalle-langalla.

Koko: Sukat ovat noin kokoa 22/23, mutta jalkaosaa voi neuloa lapsen jalan koon mukaan.

Tarvikkeet: Puikot 3,00 mm sukkapuikot tai käsialan mukaan ja 1 pohjaväri, ja 2 kuvioväriä. Voi neuloa myös yhdellä kuviovärillä. Novita Muumitalo (100g=225m) tai muu vastaava lanka.

Ohjetiedustelut: lankakerablogi@gmail.com

Ohje on digitaalinen: tilauksen tekemisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen latauslinkin, jonka kautta voit ladata ohjeen pdf-muodossa. Tiedoston avaamiseen tarvitset soveltuvan ohjelmiston (Adobe Acrobat Reader tai muu vastaava).