Pupusukat

3,90 

Nämä sukat ovat hauska lapsen villasukkaohje, jossa sukan vartta koristaa puput ja jalkaosassa on pieniä kukkamaisia kuvioita. Sukat sopivat niin jouluun kuin pääsiäiseen ja valitse värit juhlan mukaan!

Ohjeessa on kaksi kokoa, joista toinen on vauvan koko (0-6 kk) ja toinen isomman lapsen koko (noin 3-4 -vuotias). Jalkaosaa voi halutessaan neuloa pelkästään pohjavärillä tai neuloa pieniä kukkamaisia kuvioita.

Ohjeessa on kaaviot kirjoneuleosuuksiin molemmissa koossa. Suositeltu lanka on Novitan muumitalo (100 g = 225 m) mutta olen neulonut isomman koon myös 100 g = 260 m vahvuisella langalla sukat ja ohje toimii silläkin (kuvassa vaaleansiniset sukat).

Koko: 0-6 kk ja noin 3-4 v. Jalkaosaa voi neuloa pidemmäksi lapsen jalan koon mukaan.

Tarvikkeet: 3,00 mm sukkapuikot ja 1 pohjaväri ja 1 kuvioväri. Mallisukat on neulottu Novita Muumitalo -langasta (100 g = 225 m). Katso muita vastaavia lankoja. 

Ohjetiedustelut: lankakerablogi@gmail.com

Ohje on digitaalinen: tilauksen tekemisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen latauslinkin, jonka kautta voit ladata ohjeen pdf-muodossa. Tiedoston avaamiseen tarvitset soveltuvan ohjelmiston (Adobe Acrobat Reader tai muu vastaava).