Talvipupusukat

4,20 

Talvipupusukat on hauska kirjoneulesukkaohje, josta löytyy sekä lapsen että aikuisen koko. Lapsen sukat on suunniteltu Novitan muumitalolangalle ja aikuisen Novitan 7 veljestä langalle. Ohje sopii sekä kirjoneulealoittelijoille että jo kokeneillekin neulojille.

Muistathan tarkistaa kuitenkin lankadominanssin ja sitoa langat pidemmissä langanjuoksuissa. Pidempiä langanjuoksuja ei ole paljon, mutta muutama löytyy varren kuviosta. Lapsen sukat saa neulottua max yhdestä kerästä kumpaakin väriä, pieniä jämiä voi hyvin käyttää ja aikuisen sukkiin riittää yksi 100 g kerä pohjaväriä ja kuvioväriin pienempikin kerä.

Koko: Lapsi: noin 2-3 v, Aikuinen: noin 38 koko

Tarvikkeet: 3,0 mm sukkapuikot lapsen sukkiin ja lankaa yhteensä noin 52 g ja 3,5 mm sukkapuikot aikuisen sukkiin ja lankaa yhteensä noin 92 g. Mallisukat on neulottu Novita Muumitalo -langasta (100 g = 225 m). Katso muita vastaavia lankoja. 

Ohjetiedustelut: lankakerablogi@gmail.com

Ohje on digitaalinen: tilauksen tekemisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen latauslinkin, jonka kautta voit ladata ohjeen pdf-muodossa. Tiedoston avaamiseen tarvitset soveltuvan ohjelmiston (Adobe Acrobat Reader tai muu vastaava).