Vauvan kettusukat

3,50 

Vauvan kettusukat ovat noin 0 – 6 kk:n ikäiselle vauvalle ja ohje sisältää yhden koon. Halutessasi voit neuloa jalkaosuutta pidemmäksi, lisäksi vartta voi neuloa lyhyemmäksi.

Näihin sukkiin upotat pieniä jämälankakeriä. Tarvitset yhden värin, jolla neulot resorin, kantapään ja jalkaosan. Varressa on helppo kettumainen kuvio, joihin tarvitset kolme väriä. Näitä värejä kuluu suunnilleen 10 – 15 g. Ohje on helppo, ja sopii myös aloittelijalle. Kirjoneulekuviossa langanjuoksut ovat suht lyhyitä, muutamia noin 5 silmukan langanjuoksuja kuviossa esiintyy, jolloin suosittelen, että langat sidotaan 2-3 silmukan välein nurjalla puolella.

Koko: Vauva, 0-6 kk

Tarvikkeet: Sukkapuikot 3,0 mm tai käsialan mukaan. 1 pohjaväri ja kolme kuvioväriä. Mallisukat on neulottu Novita  Muumitalo -langasta (100g=225m). Katso muita vastaavia lankoja.

Ohjetiedustelut: lankakerablogi@gmail.com

Ohje on digitaalinen: tilauksen tekemisen jälkeen saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen latauslinkin, jonka kautta voit ladata ohjeen pdf-muodossa. Tiedoston avaamiseen tarvitset soveltuvan ohjelmiston (Adobe Acrobat Reader tai muu vastaava).